112

Veldhovenaar in been geschoten aan Sondervick (update)

Foto: Veldhoven Nieuws

Aan de Sondervick is zondagnacht tijdens een schietpartij een jongere in zijn bovenbeen  geraakt. De verdachten worden vandaag uitgebreid verhoord.

De melding dat er op de achterplaats nabij een woning aan de Sondervick geschoten was, kreeg de politie rond 23.00 uur. Een 19-jarige bewoner bleek een schotwond aan zijn been te hebben opgelopen. Het slachtoffer is niet levensbedreigend gewond geraakt, maar wel voor medische behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Enige tijd later zijn in Helmond twee verdachten opgepakt. Het betreft een Eindhovenaar van 20 en een Veldhovenaar van 19. Beide verdachten zitten vast. Wat er exact gebeurd is en wat de aanleiding van de schietpartij was, is momenteel nog niet duidelijk. De verdachten worden vandaag verhoord. Door de technische recherche is sporenonderzoek verricht, er zijn getuigen gehoord en er is gekeken of er camerabeelden beschikbaar zijn.

Heeft u iets gezien?

Heeft u iets gehoord en/of gezien? Of heeft u bruikbare camerabeelden. Dan komt de politie graag met u in contact via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan ook via 0800-7000.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen