Gezond tijdens de Corona-crisis en daarna!

Foto: Gerd Altmann via Pixabay

In Nederland, maar ook in Veldhoven zijn er meerdere signalen dat inwoners angsten hebben rondom de coronacrisis. Voor het virus zelf zijn inwoners bang, maar ook angsten of zorgen om de financiële situatie, relaties en voeding houdt mensen bezig.

Coaching traject

Cordaad Welzijn zal daarom starten met een 12-weeks coaching traject. Hierbij zal om de week op donderdagochtend van 10.00-11.30 uur een livesessie gehouden worden over een bepaald thema over gezondheid en welzijn. Diverse partners zullen benaderd worden om te kijken of zij iets willen vertellen over bepaalde thema’s. Denk hierbij aan financiële tips, tips om stress te voorkomen en tips om gezond te blijven eten. Daarnaast worden deelnemers gecoacht op hun specifieke hulp/leervragen. Hierbij worden zij gekoppeld aan een maatje (vrijwilliger), die contact met hen houdt en hulp kan bieden. Zij hebben regelmatig contact en praten over diverse onderwerpen. De vrijwilligers leren in een eigen traject ook de basisvaardigheden van het coachen.

28 mei wordt er gestart met het traject. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus mocht je interesse hebben, meld je dan zo snel mogelijk aan! Er zijn geen kosten aan verbonden.

Je kan je ook nog aanmelden als vrijwilliger. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Marian Gruiters, [email protected] of Denice van Amstel, [email protected] . Geef hierbij uw telefoonnummer op. Marian of Denice zullen telefonisch contact opnemen.

Cordaad

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen