Dit jaar een alternatieve Happy Sunday (Ziekendag Veldhoven)

Foto: Veldhoven.nieuws

Vanwege het coronavirus gaat de Happy Sunday van dit jaar, op de tweede zondag van september, niet door in zijn normale vorm. Maar ook dit jaar worden de ouderen niet vergeten.

Vorig jaar vond de veertigste editie plaats van de Ziekendag Veldhoven. Honderden zieken en mensen met een lichamelijke beperking genieten op de tweede zondag van september van een heuse vip-dag. De genodigden komen uit de adressenbestanden van de Zonnebloem en Stichting Nieuwe Levenskracht. Zieken die vanwege hun gezondheid niet kunnen komen, krijgen van de organisatie een goed gevulde fruitschaal thuisbezorgd.

Happy Sunday

Vorig jaar introduceerde de Commissie Ziekendag een nieuwe naam voor het jaarlijkse evenement: Happy Sunday. Het is een bewuste keuze om aan de ziekendag een vrolijkere naam te verbinden. De organisatie verwoordt er het goede gevoel mee dat de genodigden op die dag ervaren.

Ondanks de coronacrisis wordt de doelgroep ook dit jaar niet vergeten. Er wordt iets anders georganiseerd. De commissie is er druk mee bezig, maar wat het wordt? Binnenkort volgt hierover meer duidelijkheid.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen