Kringloop de Kempen weer volop in bedrijf

Foto: Jazella via Pixabay

Alle drie de winkels van Kringloop de Kempen zijn weer geopend.

Volle magazijnen

Net als in allerlei andere organisaties gaan de coronaperikelen niet aan Kringloop De Kempen voorbij. Klanten lieten het in de beginperiode afweten en ook veel vrijwilligers kozen er terecht voor thuis te blijven. Dat gold met name voor de oudere leeftijdsgroep, maar bij voorbeeld ook voor de bewoners van Severinus in Veldhoven, die wekelijks hun bijdrage in het winkelgebeuren geven. Daar tegenover waren er heel veel bewoners in de Kempen, die kennelijk tijd gevonden hebben om eens te bekijken wat ze aan spullen aan de kringloop kunnen geven. Onze winkels zijn daar goed mee, maar het betekent wel dat de magazijnen vol liggen en er een extra uitnodiging aan Kempenaren uitgaat om eens in de winkels te komen kijken wat er allemaal aan nieuwe spullen wordt aangeboden.

Begrip van klanten gevraagd

Natuurlijk worden in de winkels van Kringloop De Kempen de voorschriften van de overheid gevolgd. Dat vraagt een speciale benadering van de klanten door de medewerkers en tegelijkertijd begrip van de klanten dat de regels nagekomen moeten worden. Als het te druk is, kunnen bezoekers beter niet binnenkomen, maar gewoon even wachten of op een later moment terugkomen.

Openingstijden

Alle drie de winkels van Kringloop De Kempen zijn weer open en wel op maandag van 13 tot 17 uur, op dinsdag t/m zaterdag van 9 tot 17 uur.

In Veldhoven kunt u van maandag t/m zaterdag van 9 tot 16.45 uur terecht voor het brengen van spullen. In Bergeijk en Waalre kan dat voor uitsluitend kleine spullen van 9.30 tot 12 uur.

Voor het ophalen van goederen kunt u contact opnemen via 040-254.43.34.

Kortom: kom gezellig langs in onze kringloopwinkels:

Veldhoven aan de Run 5415

Bergeijk op dr. Rauppstraat 54

Waalre op de Burgemeester Mollaan 50.

WEES VAN HARTE WELKOM!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen