Geen Samenloop voor Hoop Veldhoven in 2021

Foto: Veldhoven.nieuws

De organisatie van SamenLoop voor Hoop Veldhoven heeft besloten om de SamenLoop voor Hoop Veldhoven die gepland stond voor 5 en 6 juni 2021 niet te laten plaatsvinden.

We melden dit reeds in een vroeg stadium, omdat we normaal gesproken nu al met de voorbereidingen bezig zijn. Niets is vervelender dan te beginnen met de voorbereidingen en later alsnog te moeten besluiten dat we het niet door laten gaan.

Enorme voorbereiding

Zoals ongetwijfeld bekend vergt de organisatie van de SamenLoop voor Hoop een enorme voorbereiding. Omdat de situatie rondom corona gewoonweg te onzeker is voor nu, maar ook voor de komende maanden en misschien wel 2021, hebben we besloten om de SamenLoop voor Hoop Veldhoven in 2021 niet door te laten gaan.

Kwetsbare doelgroep

We willen eerst de situatie maar eens afwachten en kijken of dit soort evenementen überhaupt in deze vorm nog wel mogelijk zijn. Bij SamenLoop voor Hoop hebben we te maken met een kwetsbare doelgroep, een hoog knuffelgehalte en hebben we grote groepen deelnemers en bezoekers et cetera. Ook voor ons geldt dat de gezondheid van iedereen die aanwezig is bij een SamenLoop zeer belangrijk is. We willen ook hier geen enkel risico mee lopen.

Komend jaar staan er ondanks corona veel SamenLopen gepland (van 2020 en 2021). Het is interessant om eens even te kijken hoe dat er nu uit gaat zien. Mogelijk dat we dan weten hoe de toekomst van SamenLoop er uit ziet. Zodra de situatie het toelaat zullen we als organisatie opnieuw bij elkaar komen en kijken wat er dan mogelijk is.

We vinden het ontzettend jammer om deze beslissing te moeten nemen, maar nogmaals, de gezondheid van eenieder is veel belangrijker op dit moment.

Organisatie SamenLoop voor Hoop Veldhoven

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen