Omroep Veldhoven steunt wederom zijn adverteerders

Foto: Veldhoven.nieuws

De lockdown die gisteren is afgekondigd, treft opnieuw veel ondernemers. Net als bij de vorige lockdown, is Omroep Veldhoven de eerste van de landelijke lokale omroepen die een gebaar maakt naar zijn adverteerders.

De harde lockdown die onze minister-president gisteren afkondigde om de hernieuwde opleving van het coronavirus de kop in te drukken, heeft weer zware financiƫle consequenties voor ondernemingen in alle geledingen van de samenleving.

Omroep Veldhoven was tijdens de eerste coronagolf op 18 maart de eerste omroep die besloot zijn adverteerders te steunen en gedurende de coronacrisis voor geplaatste reclames niets in rekening te brengen zolang deze situatie zou voortduren. Ons initiatief werd omarmd door de NLPO (Nederlandse Lokale Publieke Omroepen) die dit aan al haar leden communiceerde. Wij hebben nu opnieuw besloten tijdelijk een vrijstelling van betaling in te voeren: voor lopende reclames ontvangen onze adverteerders dus voor de periode van de lockdown geen facturen. Na afloop van de lockdown beoordelen wij de situatie opnieuw.

Lokale Omroep Veldhoven hoopt dat dit besluit ook nu in omroepland weer brede navolging zal krijgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen