Ondernemersloket gemeente Veldhoven functioneert!

Foto: veldhoven.nieuws

Het coronavirus heeft enorme gevolgen voor bedrijven en zzp’ers. Bent u als Veldhovense ondernemer getroffen door deze crisis en zoekt u naar antwoorden op uw vragen? Dan kunt u terecht bij het ondernemersloket van de gemeente. Het nieuwe ondernemersloket is telefonisch en per e-mail te bereiken.

Het ondernemersloket

  • informeert en adviseert ondernemers over de steunmaatregelen
  • beantwoordt vragen als dat mogelijk is
  • verwijst door naar de juiste instantie

Zo bereikt u het ondernemersloket

Bel het verkorte telefoonnummer 14 040 en vraag naar het ondernemersloket. U wordt dan doorverbonden met een bedrijvencontactfunctionaris. Of mail naar [email protected]. Uw vraag wordt dan snel beantwoord.

Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers

Ondernemers en zzp’ers die tijdelijk financiële ondersteuning nodig hebben, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor de tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TORZO).

Ondernemers en zzp’ers die in de financiële problemen komen door de Coronacrisis, en daardoor vanaf 1 maart een inkomen hebben onder het sociaal minimum, kunnen een beroep doen op deze voorziening. Vanaf nu kunt u als ondernemer of zzp’er in Veldhoven een aanvraag indienen voor een aanvullende uitkering voor levensonderhoud en/of voor bedrijfskapitaal. Het is een tijdelijke voorziening voor 3 maanden die per 1 maart 2020 ingaat. Deze regeling vult uw inkomen van 1 maart tot 1 juni aan tot het sociaal minimum. Ga hier voor naar www.veldhoven.nl/torzo.

Ondernemersloket functioneert!

Een Veldhovense caféhouder laat via Twitter weten dat het ondernemersloket goed functioneert. Hij kreeg binnen 30 minuten ‘kraakheldere’ antwoorden op zijn vragen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen