Online bijeenkomst plan appartementen Ambachtslaan-Klokkenmaker

Foto: Gemeente Veldhoven

Op woensdag 7 juli 2021 houdt de gemeente een digitale (zoom) bijeenkomst over het woningbouwplan op de hoek Ambachtslaan-Klokkenmaker. U bent van harte welkom.

  • 2 maanden geleden is met belanghebbenden en belangstellenden over het woningbouwplan gesproken. Op https://www.mijn-thuis.nl/nieuws/nieuwbouw-aan-de-ambachtslaan/ vindt u de presentatie en meer informatie.
  • Na de inleiding vertellen de gemeente u over het Voorlopig Ontwerp inrichting openbare ruimte. Hierop kunt u in de bijeenkomst via de chat reageren.
  • Om het plan te mogen bouwen, is een nieuw bestemmingsplan nodig. Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 2 juli 2021 tot en met 12 augustus 2021 ter inzage. Tijdens het tweede deel van de bijeenkomst wordt u geïnformeerd over het ontwerpbestemmingsplan, het bestemmingsplanproces, de mogelijkheid van het indienen van zienswijzen en hoe de gemeente daarmee omgaat. U kunt het plan vanaf 2 juli digitaal bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Tijdens de bijeenkomst kunt u vragen stellen.

Wanneer : woensdag 7 juli 2021 (aanmelden niet nodig)
Tijd : aanvang 19.00 uur
Meeting ID : https://bit.ly/Ambachtslaan

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen