Cadeaubonnen voor huurders in Veldhoven

Foto: Mason Summers on Unsplash

Huurders van een woning in Veldhoven kunnen een cadeaubon aanvragen voor de aanschaf van kleine energiebesparende producten zoals een ledlamp.

De gemeente Veldhoven deelt uit. Huurders in Veldhoven kunnen een cadeaubon aanvragen ter waarde van € 65,-. Deze kan worden ingewisseld voor kleine energiebesparende producten, zoals tochtstrips, ledlampen of een energiebesparende douchekop. Zo wil de gemeente haar inwoners helpen om aan de slag te gaan met energie besparen. Deze actie is speciaal voor huurders. Voor woningeigenaren stelt de gemeente Veldhoven later dit jaar nieuwe cadeaubonnen beschikbaar.

Huurt u een woning in de gemeente Veldhoven?

Dan kunt u nu een bon ter waarde van € 65,- aanvragen, waarmee u energiebesparende producten kunt aanschaffen. U kunt de cadeaubon inwisselen in één van de deelnemende webshops of winkels bij u in de buurt. Bekijk alle voorwaarden, deelnemende winkels en een lijst met producten op regionaalenergieloket.nl/cadeaubon.

Zo vraagt u de cadeaubon aan

  1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/veldhoven/cadeaubon
  2. Voer uw postcode in.
  3. Klik op de knop ‘cadeaubon aanvragen’.
  4. Bekijk de deelnemende winkels en producten die u met de cadeaubon kunt aanschaffen.

op=op, dus wacht niet te lang!

Over Regionaal Energieloket

Als energieloket van gemeente Veldhoven helpt Regionaal Energieloket woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Door hen te informeren over duurzame maatregelen voor de woning én collectieve projecten te organiseren om samen ook echt aan de slag te gaan. Regionaal Energieloket werkt in opdracht van gemeente Veldhoven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen