Logo, webpagina en borden kinderboerderij vernieuwd

Drukte bij kinderboerderij De Hazewinkel
Drukte bij kinderboerderij De Hazewinkel
Foto: Jerry Immers

Kinderboerderij de Hazewinkel krijgt op een paar punten een nieuw uiterlijk. Zo is er een nieuw logo, een vernieuwde webpagina op Veldhoven.nl en komen er binnenkort nieuwe informatieborden.

In de vormgeving van het nieuwe logo zijn de kleuren verwerkt van de boerderijgebouwen, de natuurlijke omgeving en het kindvriendelijke karakter van de Hazewinkel. Vanaf nu wordt het logo en de kleuren in alle communicatie over de gemeentelijke kinderboerderij gebruikt.

Leren over boerderij

De webpagina Kinderboerderij De Hazewinkel is vernieuwd. Vanaf nu staan er naast handige informatie ook leuke weetjes over de dieren op de boerderij online, lesmateriaal voor scholen, kleurplaten en de geschiedenis van Kinderboerderij de Hazewinkel. Zo kunnen kinderen, (groot)ouders en andere belangstellenden meer leren over de diersoorten en het leven op de boerderij.

Nieuwe borden

Ook de informatieborden op Kinderboerderij de Hazewinkel worden vervangen. De oude borden pasten niet altijd even goed bij elkaar en zijn aan vervanging toe. Dit gebeurt in de periode april-mei.

Alle borden krijgen de nieuwe kleuren en vernieuwde informatie. De bordjes bij de dierenverblijven krijgen voor het eerst ook een QR-code. Wie de QR-code scant met de camera van zijn/haar smartphone, krijgt meer informatie over het dier in kwestie. Zodra de borden zijn geplaatst, leest u hier meer over in het Gemeentenieuws in Veldhovens Weekblad en op de webpagina Nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen