Wegwerkzaamheden De Run 1100 van 31 juli tot november

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Veldhoven Nieuws

Vanaf maandag 31 juli tot half november vinden er wegwerkzaamheden plaats op De Run 1100. Dit gebeurt in fases, zodat de bedrijven op De Run 1100 bereikbaar blijven. In deze periode wordt het doorgaand fietsverkeer omgeleid.

Vernieuwing op De Run 1100

De weg De Run 1100 wordt in zijn geheel vernieuwd. De gemeente vervangt het riool dat onder de bestaande weg ligt. Daarna wordt de nieuwe rijbaan aangelegd. Op de plek van de bestaande weg komt een vrij liggend tweerichtingenfietspad en een nieuw voetpad. Tussen de weg en het fietspad komt straks een groenstrook te liggen.

Bereikbaarheid en omleiding

Vanaf 31 juli tot half november gelden er omleidingsroutes. Autoverkeer met een bestemming op De Run 1100 wordt middels gele omleidingsborden naar de bedrijven verwezen. De vertraging is niet meer dan 5 minuten. Fietsers die op De Run 1100 moeten zijn, kunnen daar komen via de Julianastraat of via de Frederikadreef. Doorgaand fietsverkeer vanuit Eindhoven richting de Provincialeweg of omgekeerd wordt omgeleid via de Oranje Nassaulaan. Houd rekening met zo’n 150 extra fietsmeters.

vernieuwing De Run 1100

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen