Nog één keer, omdat het zo bijzonder is!

In de St. Willibrordusstraat wapperde vanmiddag bij een aantal woningen onze nationale driekleur. Eén woning is wel heel uitbundig versierd. Voor wie?

En dan zit de klus erop voor Cor Vorstenbosch. 51 jaar lang ging hij met melk en zuivelproducten de deuren langs in Zeelst. Vandaag was zijn laatste ritje. Met zijn bekende lach en wellicht af en toe een traan nam hij de afgelopen dagen afscheid van zijn 185 klanten.

‘Daar komt ie aan’

Zaterdagavond wordt hij thuis opgewacht door echtgenote Jeanne, kinderen, kleinkinderen en andere belangstellenden. Het loopt al tegen half zeven, als hij zijn busje de straat in stuurt. Een vlag wappert vrolijk achter op de aanhanger. “Daar komt ie aan”, roept een van de kleinkinderen. Langzaam nadert Cor zijn woning, een applaus klinkt, gejoel, getoeter en een knal van een confettikanon. Tot zijn grote verrassing treft Cor ook al z’n oude knechten van de afgelopen 50 jaar aan. Het warme onthaal deed hem zichtbaar goed. Met een ‘welkom thuis’ is het dan tijd voor een klein feestje.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen