Steffie van den Oetelaar leukste zzp-kapper van Veldhoven

Foto: Steffie van den Oetelaar

Steffie van den Oetelaar (21) is bij de verkiezing van de leukste zzp-kapper en kapsalon uitgeroepen tot provinciewinnaar van Noord-Brabant en winnaar van de gemeente Veldhoven.

Vanaf 6 april tot en met 20 juni kon iedereen via www.kapperenkapsalon.nl stemmen op zijn of haar favoriete zzp-kapper of kapsalon. De winnaars maakten kans op de felbegeerde Award die wordt uitgereikt aan de winnaars per gemeente en provincie. De uitreiking vindt normaal plaats tijdens de kappersbeurs The Hair X-perience, maar door de coronacrisis vond de uitreiking dit keer digitaal plaats. Steffie nam deel in de categorie zzp-kappers.

award

Trotse zzp-kapster

De jonge Veldhovense was verrast met de winst. “Je moest minimaal 30 stemmen halen om mee te dingen naar de titel. Ik heb 298 stemmen gehaald. Ik vind het een hele eer, en zeker op mijn jonge leeftijd. Het is zeker iets om trots op te zijn.”

In 2017 studeerde ze af aan het Summa College. Kort daarna al begon ze voor zichzelf onder de naam Steffie’s hairstyling @ your home. “Ik had veel reclame gemaakt via Facebook en Nextdoor en in de buurt geflyerd. Zo heb ik al een mooie gemêleerde klantenkring opgebouwd in Veldhoven en de Kempen.”

Kapsalons

Bij de Veldhovense kapsalons gingen de meeste stemmen naar Two for Two bij Melanie Koelemans. De hoogste waardering onder de Veldhovense kapsalons was voor The Hairbar met het cijfer 9,88. Op provinciaal niveau eindigden deze salons op respectievelijk een 26e en 27e plaats.

De Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon wordt al sinds 2012 georganiseerd door Vote Company BV gevestigd te Den Haag in samenwerking met een vakjury en partners Tophair, The Hair X-perience, UnitedConsumers en Kapperskorting.com.

Kapsalons en ZZP Kappers zijn onmisbaar in onze samenleving. Het zijn vakmensen die er niet alleen voor zorgen dat je er weer stralend uitziet, maar bieden ook een luisterend oor. In de kapsalon kunnen mensen hun verhaal kwijt. De kapsalon is de hoeksteen van jouw buurt.

 

Reacties