Jasper de Moor en Kristel Bartels gaan trouwen!

Foto: Veldhoven Nieuws

Op 8 augustus treden de Veldhovense Kristel Bartels en Jasper de Moor in het huwelijk. Vandaag wordt Jasper verrast met een vrijgezellenparty.

Een jongeman in bruine lederhose op een step. In zijn kielzog volgen nog 14 steppers. Geen alledaags beeld, het is dan ook het vrijgezellenfeest van Jasper de Moor. De inwoner van de Heikant zit vanmorgen nietsvermoedend thuis op de bank naar muziek te luisteren. Ineens komt het geluid keihard uit de speakers. Het blijken zijn vrienden te zijn die via wifi op zijn speaker zijn ingelogd. Het betekent de start van een vrijgezellenparty.

Jasper de Moor

Kroegentocht zonder kroegen

“Eigenlijk zouden we op 24 april trouwen. Het vrijgezellenfeest was ook al gepland. Vanwege corona hebben we alles moeten afzeggen”, zegt de ICT-consultant van Simac. Maar vandaag is het dan zover. De groep is herkenbaar aan een T-shirt met op de achterkant de naam van Jasper, en ze rijden allemaal op een stevige step. De groep heeft een soort kroegentocht op de step door Veldhoven georganiseerd, maar dan zonder kroegen. Vloeit er dan helemaal geen alcohol? Een beetje wel; in Oerle wordt een kroonkurk van een flesje bier gewipt. Jasper: “Zelf gebrouwen in januari. Dat is een van mijn hobby’s.”

Er is door zijn vrienden een programma met een aantal uitdagingen uitgezet. Verdeeld in 2 groepen moeten die gedurende de dag tot laat in de avond worden volbracht. Ze beginnen met een potje bierpong. Daarna wordt richting Oerle gekoerst. Op een basketbalveldje in Oerle-Zuid spelen de groepen een potje tegen elkaar. Daarna pakt Jasper een routekaart. Hij moet uitzoeken waar de volgende stop is. Met de man in lederhose voorop gaat de groep op weg naar de volgende halte.

What The Heck

Naast bierbrouwen en trouwen met Kristel heeft Jasper nog een hobby. Hij is muzikant! Als gitarist en leadzanger speelt hij in de band What The Heck. Wie hem wil zien optreden kan op 29 augustus terecht in café Wilhelmina op het Wilhelminaplein in Eindhoven.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen