Veldhovense winnaar Oudejaarstrekking 2019 is bekend

Foto: Marco de Swart

De intensieve zoektocht naar een aantal winnaars van de Oudejaarstrekking 2019 heeft succes. Inmiddels zijn al drie winnaars boven water. Vanmorgen meldde zich ook de Veldhovense winnaar.

De derde winnaar van de gezochte winnaars van de Oudejaarstrekking 2019 heeft zich gemeld bij Staatsloterij. De winnaar meldde zich naar aanleiding van de oproep die Staatsloterij afgelopen weken heeft gedaan. De winnaar kocht vorig jaar het halve Oudejaarslot met lotnummer HA 66188 bij Albert Heijn aan het Meiveld 8 in Veldhoven.

“De landelijke zoektocht naar winnaars van de Oudejaarstrekking 2019 had vorige week al twee keer resultaat”, vertelt Tatiana Pijnenburg, woordvoerder van Staatsloterij. “De media-aandacht en de actieve zoektocht van de retailers, waar de winnende loten zijn verkocht, hebben hierbij enorm geholpen. Vanochtend heeft de winnaar van de halve MINI uit Veldhoven zich gemeld. We zijn ontzettend blij dat er inmiddels nu al drie winnaars zich hebben gemeld en hopen van harte dat de andere winnaars zich ook snel melden.”

De prijswinnaar die in Veldhoven het winnende lot kocht, had het lot netjes bewaard, maar nog niet gecontroleerd. De winnaar werd door de media-aandacht getriggerd en kwam er tijdens het checken van het lotnummer bij verrassing achter dat er een mooie prijs op was gevallen.

Nog zeven winnaars gezocht

Staatsloterij zoekt nu nog naar de winnaars van 4 MINI’s en 2 ‘halve MINI’s’ – want spelend met een half Oudejaarslot. De winnende loten van deze prijzen zijn gekocht in Amsterdam, Gouda, Spijkenisse, Breda, Groningen en Franeker. De winnaars hebben tot 31 december 2020 23.59 uur de tijd om hun prijs te claimen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen