Ronde Tafel 166 Veldhoven steunt Stichting EVA

Foto: Ronde Tafel 166 Veldhoven

Stichting EVA heeft een mooie cheque ontvangen van Ronde Tafel 166 Veldhoven.

Stichting EVA organiseert al vanaf 1985 verschillende activiteiten voor vrouwen van buitenlandse afkomst. Het doel is het gebruik van de Nederlandse taal te stimuleren en hun integratie te bevorderen.
Ronde Tafel 166 Veldhoven heeft een bedrag van €1.300,- aan Stichting EVA gedoneerd, voor de aanschaf van nieuwe en moderne lesmaterialen. Op de foto overhandigt Bart Rosens namens de Goede Doelencommissie van de Ronde Tafel 166 de cheque aan Marli van Doorn van Stichting EVA.

Activiteiten

Stichting EVA (Educatie voor anderstaligen) zet zich in voor vrouwen van buitenlandse afkomst. Een groep vrijwilligers begeleid activiteiten zoals textiele werkvormen, oriëntatie in de Veldhovense/Nederlandse samenleving, het oefenen van de Nederlandse taal en het stimuleren van het gebruik ervan. Tevens houden ze thematische bijeenkomsten over onderwerpen die de belangstelling hebben van de deelneemsters. Tijdens de verschillende activiteiten zijn onderling contact en communiceren in de Nederlandse taal erg belangrijk.

Wilt u meer weten over de stichting? Kijk dan op www.stichting-eva.nl.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen