VOC schenkt 2600 euro aan Zonnebloem Veldhoven

Foto: Veldhoven Nieuws

Zonnebloem Veldhoven heeft een mooie cheque van € 2.600,- ontvangen van het Veldhovens Ondernemers Contact (VOC).

Na lange tijd konden de leden van het Veldhovens Ondernemers Contact elkaar weer ontmoeten. Dat gebeurde op donderdag 16 september in Theater de Schalm. Op de agenda stond onder meer de overhandiging van een gift aan Zonnebloem Veldhoven. VOC-voorzitter Erik Gilden overhandigde de cheque aan Joop Sloot en Ton van Overbeek van Zonnebloem Veldhoven.

270 gasten

Zonnebloem Veldhoven wil mensen, waaronder met name ouderen, met een lichamelijke beperking zorgeloos laten deelnemen aan de samenleving. Met een 70 tal vrijwilligers realiseert Zonnebloem Veldhoven deze doelstelling voor zo’n 270 gasten. Gilden: “Wij vinden dat de doelstelling van de Zonnebloem goed aansluit bij de onze. Het elkaar ontmoeten staat centraal bij het VOC in al haar activiteiten. Het mogelijk maken dat binnen Zonnebloem ook ouderen kunnen blijven meedoen en anderen ontmoeten spreekt ons dan ook aan.”

Ton van Overbeek is erg blij met de gift: “Zeker nu we de activiteiten na de coronapandemie weer gaan opstarten, is elke gift welkom. Voor het realiseren van onze activiteiten zoeken wij ook nog steeds vrijwilligers die samen met onze gasten op stap gaan of hen thuis bezoeken”.

Onlangs nog zamelde het VOC ook geld in voor het mogelijk maken van bezoek in coronatijd bij zorgorganisatie Oktober, locatie Merefelt in Veldhoven. Het VOC bestaat inmiddels ruim veertig jaar en behartigt de belangen van ondernemers via economische en sociale projecten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen