Senioren verrast met boek over Veldhoven

Foto: Marieke Verbeek

Senioren die gebruik maken van de maaltijdservice van SWOVE of deelnemen aan het project Samen de Dag door van SWOVE en verschillende afdelingen en locaties van Merefelt van zorgorganisatie Oktober zijn verrast met een boek over Veldhoven.

De uitgever geeft ongeveer 200 boeken cadeau aan een groep senioren in Veldhoven. Merefelt verdeelt zo’n 60 boeken over de verschillende locaties en afdelingen, de overige boeken gaan naar SWOVE. “We vonden dat de doelgroep wel een extraatje kon gebruiken in deze dagen”, aldus uitgeefster Marieke Verbeek die SWOVE en Oktober benaderde met het idee om de ouderen het boek cadeau te doen voor Sinterklaas. De ouderen kregen een ingepakt exemplaar, inclusief gedicht.

Veldhoven Magazine

Veldhoven Magazine is een jaarboek met verhalen over Veldhoven gemaakt door een redactie bestaande uit Veldhovense fotografen en schrijvers. Nadat het jarenlang verscheen als een gratis magazine, kwam het na een afwezigheid van een jaar in 2023 terug in een boekvorm en was het voor het eerst te koop bij de Veldhovense boekhandels en enkele supermarkten. In de eerste uitgave staat onder meer een interview met schoonspringster Inge Jansen, racecoach Wouter Boerekamps en een ode aan Veldhovense muzikanten.

Meer informatie over het jaarboek is te vinden op www.veldhovenmagazine.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen