Opbrengst Lentefeest 2024 verdeeld over goede doelen

Het Lentefeest van de Ronde Tafel 166 Veldhoven heeft een bedrag van € 51.661 opgebracht. Zaterdag 23 maart is dat bedrag in Strand365 verdeeld over een aantal goede doelen.

Circa 700 gasten genoten op 23 maart in Strand365 tijdens de  17e editie van het Lentefeest van diverse optredens en culinaire hoogstandjes. De opbrengst van € 51.661 kwam tot stand door bijdragen van sponsoren en de gasten.

De opbrengst is verdeeld over verschillende goede doelen. Zo werd er in de middag een Lentelunch verzorgd voor een groep van 230 leden van de PVGE. Daarvoor was zoveel animo dat er geloot moest worden, vertelt tafelaar Jesper Rijpma die de avond in goede banen leidde.

Tijdens het feest werden, in aanwezigheid van burgemeester Marcel Delhez, mooie cheques uitgereikt aan de PVGE die dit jaar 40 jaar bestaat. Zij kregen een bedrag van € 12.500. De jeugdbrandweer Veldhoven werd verblijd met € 7.500. Het bedrag zal worden gebruikt voor de aanschaf van nieuwe outfits. Datzelfde bedrag kregen de Stichting Vakantiewerk Veldhoven (aanschaf materiaal) en de Stichting Jeugdbelangen Oerle (verduurzamen blokhut De Bosbender). Het resterende bedrag van € 16.661 wordt de komende twee jaar besteed aan verschillende goede doelen in Veldhoven.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen