Veldhoven Magazine gelanceerd bij Keijsers Rozen

116 pagina’s kijk- en leesvoer telt de jongste editie van Veldhoven Magazine. Tal van genodigden woonden op dinsdag 26 maart de presentatie bij die plaatsvond bij Keijsers Rozen. Deelnemers die op 6 april aan de Veldhoven Quiz deelnemen, moeten dit artikel zeker even lezen!

Lovende woorden

Tussen de prachtige rozen van Erwin en Carolien Keijsers zag dinsdag een prachtig Veldhoven Magazine het licht. Marieke Verbeek van Karbeel Reclame & Publicaties overhandigde dan ook vol trots het eerste exemplaar aan de ongeschoeide Joost van Pagée, toekomstig bewoner van Ecodorp Klein Oers. Maar niet voordat de uitgeefster van het jaarboek24 het team dat deze editie maakte, voorstelde. Ze had lovende woorden voor de tekstschrijvers, fotografen en vormgevers. Een speciaal woord van dank had ze ook voor ‘verkoopgodin’ Eefje Maessen en Erwin en Caroline Keijsers voor de gastvrije ontvangst in hun bedrijf.

De diversiteit aan verhalen is weer groot. Zo zijn er artikelen gewijd aan de horeca in Veldhoven, de talentvolle atleet Tim Verbaandert, Stichting Rechter Handen, flipperfanaat Bart Volman, een ode aan de leerkracht en een blik in een woning aan de Kapelstraat-Zuid. Deze en nog veel meer artikelen zijn gelardeerd met prachtige foto’s in kleur en zwartwit.

Dennis van Hout was namens de organisatie van de Veldhoven Quiz aanwezig. “Mijn aanwezigheid bij de presentatie van Veldhoven Magazine moet door de ruim 50 deelnemende teams aan de Veldhoven Quiz op 6 april als een duidelijke hint worden gezien”, reageerde hij cryptisch.

Veldhoven Magazine kent een oplage van 5000 stuks en is vanaf nu voor 7,95 euro te koop bij Plus Van Reijen, Bruna Veldhoven, Primera in de Kromstraat en de Albert Heijn aan de Mira.

Kijk hier voor meer informatie over Veldhoven Magazine.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen