Brede school Zilverackers officieel geopend

Op vrijdag 24 mei vond de officiële opening plaats van Brede School Zilverackers. Tevens werd het nieuwe logo onthuld van basisschool De Brembocht.

24 mei was een feestelijke dag voor Brede School Zilverackers. Alle leerlingen van De Brembocht en Dick Bruna die op deze locatie les krijgen en de kinderen van kinderopvang Nummereen waren aanwezig bij het officiële moment. Dat vond vanwege het slechte weer plaats in de gymzaal.

Goochelclown Klaas wist iedereen te boeien met zijn openingsact. Daarbij kreeg hij de hulp van enkele kinderen en wethouder Thomas van Broekhoven. Na veel moeite lukte het om drie gekleurde linten door te knippen. De 3 kleuren staan symbool voor de diverse partners en de verscheidenheid binnen de Brede School. Aansluitend lieten de trotse kinderen hun nieuwe school zien aan hun ouders en andere belangstellenden. Later in de middag werd er nog geproost op de nieuwe school.

De wethouder schonk de Brede School nog een gedenktegel die op de plek komt te liggen in de binnentuin waar eerder een tijdcapsule is begraven. Als de tijdcapsule over tien jaar wordt opgegraven, weet men precies waar die ligt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen