Open dag touringcarbedrijven Van Gompel en Van Gerwen Munckhof

Foto: veldhoven.nieuws.nl

De touringcarbedrijven Van Gompel en Van Gerwen Munckhof zetten zaterdag 29 februari de deuren open voor bezoekers.

Spiegels vervangen door camera’s

Op de nieuwe locatie aan de Run 5436 kan iedereen een kijkje komen nemen in de kantoren en de werkplaats. Ook een aantal touringcars is te bezichtigen. Zo is er onder meer een touringcar te zien waarvan de spiegels zijn vervangen door camera’s. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Voor de kinderen is er een springkussen. De open dag is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur.

Geleidelijke groei

Het touringcarbedrijf van de familie Van Gerwen zat sinds 1972 aan de Provincialeweg 27. In 2005 werd het bedrijf uitgebreid met de overname van Munckhof Tours. Geleidelijk groeide de onderneming naar een bedrijf met een wagenpark van achttien touringcars. De situering van het bedrijf midden in een woonwijk was niet langer ideaal. Daarom besloot de directie van touringcarbedrijf van Gerwen om het bedrijf elders in Veldhoven te vestigen en de grond te verkopen.

Hof van Gerwen

BAM Wonen BV startte in 2018 op deze locatie de realisatie van een nieuwbouwplan onder de naam ‘Hof van Gerwen’ als eerbetoon aan de familie Van Gerwen. Het plan bestaat uit 34 koopwoningen en is gerealiseerd in een hofstructuur. Er zijn 12 woningen voor senioren, 12 rijwoningen en 10 tweekappers.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen