Bekende Nederlanders en cliënten Severinus delen talent!

Foto: Severinus

Het afgelopen jaar koppelde Severinus twintig cliënten aan bekende Nederlanders met een gezamenlijk talent of passie. Deze ontwapende ontmoetingen werden vastgelegd in tekst en beeld en zijn gebundeld in een prachtig boek #MooieMomenten. Eigenlijk zou dit boek op vrijdagmiddag 20 maart 2020, de internationale dag van het geluk, worden gelanceerd. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten.

Bijzondere ontmoetingen

Maar liefst twintig cliënten gaven zichzelf op na een interne oproep. Zij hadden een bijzonder talent! Waar de één goed is in darten, heeft de ander een creatief talent of oog voor het vastleggen van vogels. Het was een behoorlijke klus om de juiste talenten bij elkaar te vinden. Maar als het dan zover was, ontstond er een bijzondere ontmoeting.

Boek #MooieMomenten

Op de ‘Dag van de Zorg’, dinsdag 12 mei 2020, lanceerde Severinus het boek #MooieMomenten op een ludieke manier, onder leiding van presentator Jordy Graat. Op magische wijze is het mooie boek onthuld.

Te koop!

Het boek #MooieMomenten is vanaf 12 mei 2020 voor €12,50 te koop via deze link of bij Bruna Veldhoven, het VVV-kantoor in de bibliotheek en de website van Severinus www.severinus.nl/mooiemomenten.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen