Deelnemers Kliederkerk Veldhoven verblijden senioren met een kaartje

De deelnemertjes aan de Kliederkerk Veldhoven waren zondag creatief bezig. Ze maakten kaartjes en bezorgden die bij een aantal senioren.

De Immanuelkerk Veldhoven organiseert regelmatig met de Geloofsgemeenschap Oase Veldhoven een Kliederkerk. Zondag namen 15 kinderen en 15 volwassenen deel aan het evenement dat onder leiding stond van 7 mensen van de organisatie. De ouders opa’s en of oma’s  en de kinderen waren zeer enthousiast over de puzzeltocht door een gedeelte van Veldhoven. Op veel plaatsen hingen q-codes met opdrachten, wat vooral in deze tijd een must is voor leuke bezigheden en opdrachtjes voor de kids. Die waren er heel blij mee. Na een of twee broodjes knakworst, een appeltje en een drankje op een grasveld maakten ze een kaartje voor senioren in de Abdijtuinen en Merefelt. Daar deden de kinderen deze kaartjes netjes in de brievenbus. Fotograaf Jerry Immers legde deze editie van de Kliederkerk vast voor de lezers van Veldhoven.nieuws.nl.

De Kliederkerk is speciaal bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Kinderen, hun ouders, verzorgers en grootouders zijn daarbij van harte welkom.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen