Taalcafé weer van start vanaf woensdag 1 juli 2020

Foto: Willem Binnendijk

Het Taalcafé in de Bibliotheek Veldhoven gaat vanaf 1 juli 2020 weer van start. Nieuw zijn de locatie: uitsluitend op de eerste verdieping van de Bibliotheek én het feit dat deelnemers zich van tevoren dienen aan te melden.

Het Taalcafé is gericht op volwassenen die Nederlands willen leren spreken. In het Taalcafé ontmoeten zij andere mensen die ook Nederlands willen leren. Onder begeleiding van een Nederlandstalige vrijwilliger praten ze met elkaar over gewone dingen zoals werk, eten en drinken, hobby’s en gezondheid. De ontvangst en begeleiding van het Taalcafé gebeurt door vrijwilligers van Cordaad Welzijn.

Nieuw: locatie en aanmelden

Vanaf 1 juli 2020 wordt het Taalcafé weer 2 x per week gehouden: elke dinsdag van 18.30 tot 20.00 uur en elke donderdag van 10.30 tot 12.00 uur. Vanwege het coronavirus zijn een paar dingen nieuw in het Taalcafé: het Taalcafé is uitsluitend op de eerste etage van de Bibliotheek (voorheen ook op de begane grond) en deelnemers dienen zich aan te melden. Aanmelden kan tot de vrijdagochtend vóór de gewenste datum via e-mail: [email protected]. De trouwe bezoekers van het Taalcafé hebben hierover persoonlijk bericht gehad.

Meer informatie over het Taalcafé: www.bibliotheekveldhoven.nl/taalcafé

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen