Bij Quisine heeft de gast de regie over het avondje uit

Foto: Veldhoven Nieuws

Eind augustus zal restaurant Quisine zich in het Veldhovense horecalandschap vestigingen. In het markante pand aan de Heerseweg krijgt de gast de regie over het avondje uit.

Het wordt de eerste vestiging van een concept dat de komende periode verder wordt uitgerold in Brabant. Er wordt ingezet op maximale herkenbaarheid in alle vestigingen. Zo krijgen die allemaal auberginekleurig servies. Wat de gele M is voor een bekende hamburgerketen, is een gestileerde Q voor de vestigingen van Quisine. Die komt onder meer terug op het glaswerk en de servetten. Ook de kleding wordt een eenheid, koks en bediening doen hun werk in hetzelfde tenue.

Bestellen via de app

Dankzij het toepassen van technische snufjes is het straks bij Quisine mogelijk om ook via de app te bestellen. Het is zelfs mogelijk om thuis of op het werk via de app een tafel te reserveren en een wijntje te bestellen zodat eenmaal binnen het drankje al onderweg is. Vervolgens bepaalt de gast zelf het tempo waarin de gangen geserveerd worden.

Quality by Simplicity

Enkele koks die op sterrenniveau gewerkt hebben, tekenden voor de kaart. Zij hadden de opdracht om van eenvoudige gerechten bijzondere gerechten te maken, zonder dat dit onherkenbaar wordt. Op de kaart komen vlees, vis en vegetarisch in gelijke verhoudingen voor. De gast ziet in de app afbeeldingen van de gerechten zoals die uiteindelijk geserveerd worden. Kun je bij Quisine alleen via een app bestellen dan? Nee, voor gasten die dat nu nog wat te modern vinden, is er ook een fysieke kaart aanwezig. De omschrijving ervan wordt eenvoudig gehouden zodat het gerecht geen toelichting meer behoeft. Door het gebruik van gezonde ingrediënten laat Quisine zien dat eenvoud niet slecht hoeft te zijn. Het credo is dan ook: Quality by Simplicity.

Quisine faciliteert ook de mogelijkheid van afhalen. Maaltijden kunnen thuis worden opgewarmd of warm worden afgehaald. Verder wordt een giftcard ingevoerd zodat je een diner bij Quisine ook cadeau kunt doen. En werkgevers kunnen een tegoed storten op de persoonlijke Q-account van hun werknemers zodat ze bij Quisine kunnen eten.

De horecagelegenheid heeft op de begane grond 55 en op de eerste verdieping nog eens 28 zitplaatsen. Het terras biedt plaats aan 45 mensen.

De uitspanning is straks het gehele jaar open vanaf 11.00 uur voor lunch en diner. Reserveren kan tot 21.00 uur. De prijs van een driegangenmenu ligt tussen € 25,- en € 30,-. Een hoofdgerecht wordt geserveerd voor een bedrag tussen € 16,- en € 20,-.

Vacatures

Inmiddels is de werving van personeel in volle gang. Quisine richt zich vooral op medewerkers uit Veldhoven en zoekt leidinggevenden en medewerkers voor de afwas, bediening en keuken. Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen