Extra rondleidingen expositie Fons Rahajaan in ’t Oude Slot

Foto: Fons Rahajaan

Op 3 juni is de expositie over het beeldend werk van Fons Rahajaan in museum ’t Oude Slot van start gegaan. Er zijn inmiddels 8 rondleidingen gegeven. Zaterdag 25 juli zijn er weer rondleidingen.

Bezoekers van de rondleidingen waren erg enthousiast en hebben deze als een meerwaarde ervaren. De expositie van het werk van Fons Rahajaan van Atelier Severinus is samengesteld door Henny van Bree. Vanwege het succes van de rondleidingen, geeft zij op zaterdag 25 juli weer twee rondleidingen om 14.00 en 16.00 uur.

Deelnemers dienen zich als volgt aan te melden:

  1. Een kaartje reserveren via de knop tickets op museumoudeslot.nl
  2. Per e-mail aan [email protected] doorgeven dat u wil deelnemen aan de rondleiding

Zonder rondleiding hoef je alleen een toegangskaartje te reserveren.

Op de site van www.museumoudeslot.nl kun je een filmpje bekijken met uitleg over de expositie. Het kunstboek over Fons Rahajaan is in het museum te koop voor € 15,00. De kunstwerken zijn ook te koop. Er is in ‘t Oude Slot ook een andere expositie te zien, Slotschatten, met topstukken op het gebied van cultureel erfgoed van het museum. En het museumcafé is open!

Wil je graag een rondleiding, maar kun je op bovengenoemde data niet, neem dan contact op met Henny van Bree. Dan kan een afspraak op maat worden gemaakt.

De expositie met het werk van Fons Rahajaan is ook nog te zien t/m 23 augustus.

Dieren

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen