Maak kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon met de VakantieBieb

Foto: Bibliotheek Veldhoven

Van juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze gratis app van de Bibliotheek staan e-books en luisterboeken voor jong en oud.

E-books en luisterboeken

In de VakantieBieb staan tientallen e-books en luisterboeken, voor elk wat wils: van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief. Voor de jongste lezers zijn er bijvoorbeeld SuperDolfje van Paul van Loon en verhalen van Guusje Nederhorst en Jacques Vriens. Jongeren kunnen genieten van boeken als Instagirl van Annette Mierswa en Klem van Mel Wallis de Vries. En voor volwassenen is er ook veel moois, denk aan Otmars zonen van Peter Buwalda of De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan. Omdat er zowel e-books als luisterboeken in de VakantieBieb zitten, kunnen gebruikers kiezen voor lezen of luisteren – net wat op dat moment het beste uitkomt.

Winactie voor jeugdige lezers

Zoals ieder jaar is er een winactie voor lezers tot en met 18 jaar. Zij maken kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon. Om kans te maken geven zij door wat hun favoriete boek in de VakantieBieb is.

VakantieBieb

Over de VakantieBieb

De app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play. De boeken zijn te lezen of beluisteren tot en met 31 augustus 2020, ook voor niet-leden van de Bibliotheek. De VakantieBieb is een dienst van de online Bibliotheek (onderdeel van de Koninklijke Bibliotheek) en wordt aangeboden namens alle Bibliotheken in Nederland.

Meer informatie en downloaden: www.bibliotheekveldhoven.nl/vakantiebieb-2020

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen