Zeskamp Kindervakantieweek Veldhoven

Vier supervrijwilligers hebben voor de jeugd van 5 tot 12 een vakantieweek in elkaar gezet. Dinsdag genoten zo’n 100 kinderen van een zeskamp.

Bas van de Looy, Berry Couwenberg, Bert Dirks en Janus van Oorschot zijn allen actief in het vrijwilligerswerk. Vanwege het coronavirus kon de Stichting Vakantieweek Veldhoven dit jaar geen vakantieprogramma brengen. Dat vond het viertal jammer. Hoewel ze zelf (nog) geen kinderen hebben, zetten ze hun schouders onder een aantrekkelijk programma voor de jeugd.

Met hulp van nog een aantal vrijwilligers vond op maandag het huttenbouwen plaats bij het onderkomen van scouting Sint Stanislaus Kostka. En dinsdag werkte de jeugd zich in het zweet tijdens 15 proeven van een zeskamp. De organisatie zorgde voor voldoende drinken, snoep, ijs en popcorn. Dat sommige kinderen naast deze lekkernijen ook nog op een nat pak werden getrakteerd, was helemaal niet erg met dit warme weer. Een compliment voor alle vrijwilligers en sponsors is op zijn plaats. Gezamenlijk bieden zij de Veldhovense jeugd enkele geweldige dagen!

Wie snel is, kan via de site van Sjors Sportief nog aanmelden voor het avonturenkamp en het speel-zwemfestijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen