SeniorWeb Veldhoven start weer voorzichtig op

Foto: Rudy and Peter Skitterians via Pixabay

Bijna een half jaar was het stil rond SeniorWeb. Versoepeling van de maatregelen rondom corona maken weer activiteiten mogelijk. SeniorWeb start binnenkort met het geven van presentaties.

Het is al weer bijna 6 maanden geleden dat SeniorWeb Veldhoven door de corona-crisis werd gedwongen om al haar activiteiten te staken. Dat heeft grote impact gehad op het digitale welzijn van de (potentiële) klanten. En ook op de vrijwilligers van SeniorWeb. Inmiddels heeft de regering de lockdown maatregelen dusdanig versoepeld, dat er weer iets kan. Helaas géén cursussen, géén workshops en geen vragenuurtje omdat de 1,5 meter maatregelen dit onmogelijk maken.

Presentaties

Wat wél weer kan beginnen, zijn de presentaties: een docent vertelt een verhaal en u luistert, schrijft mee en leert. Eventueel brengt u uw laptop of tablet mee om voorbeelden na te kunnen doen.

SeniorWeb Veldhoven streeft er naar om – zolang er nog geen vaccin tegen het corona-virus bestaat – zo veel mogelijk cursussen en workshops ‘om te bouwen’ naar presentaties. En de eerste resultaten zijn er al: op 8 september is er een presentatie ‘Fotobeheer en – bewerking’; deze presentatie wordt op 9 september herhaald.

Daarnaast worden al bestaande presentaties ingeroosterd en wordt gewerkt aan het ombouwen van ander materiaal.

U wordt op de hoogte gehouden middels de lokale pers (o.a. Veldhovens Weekblad), onze website (www.seniorwebveldhoven.nl) en via nieuwsbrieven. Bent u nog niet geabonneerd op deze nieuwsbrieven, dan kunt u dat alsnog doen op de website.

Presentaties kosten €10,= per dagdeel en u kunt inschrijven op de website. U bent daarna welkom in Bibliotheek Veldhoven om uw digitale vaardigheden op een hoger plan te brengen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen