Nog open plaatsen voor activiteitenjaar 2020-2021 bij stichting de Nieuwe Band

Foto: Veldhoven Nieuws

Een taal leren, lekker werken met je handen of beter thuisraken op de computer? Stichting De Nieuwe Band heeft nog plaatsen vrij.

Stichting de Nieuwe Band biedt iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan een scala van activiteiten. Alle activiteiten worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers die de kennis over hun hobby met u willen delen.

Er worden diverse talen gegeven, te weten: Frans, Engels en Spaans. In een goed uitgeruste werkplaats kan met diverse materialen gewerkt worden. Dit kan zowel met hout als metaal, maar ook diverse technieken met het bewerken van glas zijn mogelijk. In 2 lokalen vinden uiteenlopende activiteiten plaats. Kleding maken, bloemschikken, kaarten maken, kalligrafie, fotografie, tekenen en schilderen zijn allemaal mogelijk. Vrijwilligers met veel kennis van computer leren u de fijne kneepjes van het omgaan met de computer en de diverse programma’s.

Dit alles vindt plaats in het gebouw van de Nieuwe Band aan de van Aelstlaan 14 in Veldhoven. Daarnaast worden er nog sportactiviteiten gedaan op externe locaties. Dit zijn gym, biljarten en beweging en ontspanning. Bij het gebouw zelf is een jeu de boules-baan.

Elkaar ontmoeten

Naast het aanleren van diverse vaardigheden is het aspect van elkaar ontmoeten een belangrijk onderdeel van de stichting. Gastdames en- heren ontvangen u graag.  Zij verzorgen de koffie en thee voor de diverse groepen. Vanzelfsprekend wordt met alle activiteiten rekening gehouden met de maatregelen rondom het coronavirus.

Het gebouw is dagelijks geopend van 9.00 tot 16.30 uur. Kom vrijblijvend kijken en kennismaken. U kunt de stichting telefonisch bereiken via 040-2537749 of [email protected]. Kijk ook eens op de website www.de-nieuwe-band.nl .

 

Reacties