Veldhovens Muziekkorps brengt weer muziek in de straat

Veldhovens Muziekkorps
Veldhovens Muziekkorps
Foto: Veldhovens Muziekkorps

Op zaterdag 19 september tussen 17:30 en 18:30 uur brengt het Veldhovens Muziekkorps weer wat muziek in de straten van Veldhoven-dorp.

Na een lange periode waarin de meeste activiteiten stil kwamen liggen en programma’s geen doorgang konden vinden, gloort er weer licht aan de horizon. Het VMK is één van de actieve verenigingen in Veldhoven-dorp. Met deze muzikale rondwandeling wil men laten zien dat de vereniging nog springlevend is. Inmiddels zijn we weer druk aan het repeteren voor een mooi muzikaal programma in 2021. 

Roll over Veldhoven

31 Oktober a.s. stond een grote Rock & Rollshow op het programma in theater de Schalm. Het VMK samen met Nova Borgers, geselecteerde zangers en zangeressen en dansers van dansschool Le Haen stonden garant voor een avond muziekspektakel. Helaas kan die met de huidige maatregelen niet in de oorspronkelijke vorm doorgaan. Maar die houd u van ons tegoed in oktober 2021. U krijgt wel een voorproefje tijdens “De Schalm Verlicht Muziekspecial”. Te gast zijn verschillende artiesten en muziekliefhebbers waarbij u na afloop een coronaproof voorproefje krijgt van Roll over Veldhoven 2021. Kaarten a €7,50 voor deze avond zijn verkrijgbaar via de theaterkassa van theater de Schalm.

Donateursactie

Jaarlijks houd de harmonie in de maand september haar donateurs-actie. Daarbij wordt een financiële bijdrage gevraagd voor de vereniging voor het organiseren van muzikale activiteiten in ons dorp.

Omdat wij niet willen bijdragen aan de verspreiding van het coronavirus, zullen wij dit jaar niet bij u aanbellen met het verzoek om een donatie. Mocht u onze vereniging toch graag financieel willen steunen, dan kunt u uw bijdrage overmaken op IBAN NL15RABO0153603747 o.v.v. donatie.

Vrienden van het VMK

Onze vereniging wordt ook gesteund door een losstaande  “Stichting Vriendenclub Veldhovens Muziekkorps” waarvan u lid kunt worden. Het stichtingsbestuur bestaat uit voorzitter Karel de Geus van Karel de Geus muntveilingen, secretaris Wiljan Bazelmans van Bazelmans Audio Visual en Henk van Kruijsdijk van Notarishuys Veldhoven.

Meer informatie over onze vriendenclub vind u op onze website https://www.veldhovensmuziekkorps.nl/het-vmk/stichting-vriendenclub-vmk of neem telefonisch contact op met ons secretariaat:0499-846888.

Lid worden van het VMK

Altijd een instrument gespeeld, en nu verhuist naar Veldhoven? Of woon je al een tijdje in Veldhoven maar heeft de muziek even op een lager pitje gestaan?

Dan is het Veldhovens Muziekorps op zoek naar jou!

Maar ook als je gewoon zin hebt om bij een leuk orkest in Veldhoven te komen spelen, ben je natuurlijk van harte welkom!

Neem eens een kijkje op onze website www.veldhovensmuziekkorps.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen