Maandelijkse Comedy Nights in biercafé Buurman

Hermes Ahmadi
Hermes Ahmadi
Foto: Biercafé Buurman

Vanaf 18 september gaat Biercafé Buurman maandelijks Comedy nights organiseren, in samenwerking met Hermes Ahmadi.

De eerste editie is vrijdag 18 september (gratis entree) en daarna elke 3e ZATERDAG van de maand (€ 10,00 entree inclusief consumptie). Vooraf inschrijven is verplicht ([email protected] of whatsapp 0623034132) en in verband met corona is 30 het maximaal aantal bezoekers. Vrijdag is Hermes Ahmadi de eerste gastheer. Hierna volgen de biografieën van de comedians.

Loek Marneffe

Deze 31 jaar oude Brabantse stand-up comedian gaat op het podium de strijd aan met worstelingen uit het dagelijkse leven en gebruikt daarbij een flinke dosis zelfspot. Met scherpe analyses neemt hij het publiek mee in zijn soms absurde gedachtespinsels om deze vervolgens keihard te relativeren met rake grappen. Als hij eenmaal op stoom is is hij maar moeilijk af te remmen. Loek stond o.a. al eens in de finale van Cabarette-ketet (2e plek) Keigrappigste (3e plek) ComedyMatch en het Krimpenerwaard Cabaret Festival.

Rami Nima

Als afgestudeerd fiscalist, slaat Rami je niet lam met zijn kennis. Zijn werkwijze is subtiel en is uit op desoriëntatie. Een mix van donkere en merkwaardige humor aan elkaar geregen met slimme punchlines en gebracht in een droge toon.

Floris de Vree

Floris De Vree is een jong comedytalent uit Helmond. Hij is 20 jaar en wist nu al Puck’s Talent Award in Arnhem te winnen. Als stand-upcomedian reist Floris het land door met een repertoire aan slimme grappen met een heerlijke droge insteek.

Hidde van Gestel

Op 18-jarige leeftijd haalde hij zijn rijbewijs, ontving hij zijn vwo-diploma en won hij Pucks Talent Cabaret in Arnhem. Hij is pas net volwassen en dus net klaar met opgroeien. Dat had allemaal wat soepeler gekund. Iets minder slag, iets minder stoot. Leun achterover en laat u verrassen door dit jonge comedytalent met scherpe humor

Arbi El Ayachi

Arbi El Ayachi loopt sinds hij kon lopen nog steeds tegen een stoet in, koppig, nieuwsgierig en hardleers. Een schildpad die meer over de weg kan vertellen dan een haas. Misschien is hij heel speciaal of gewoon door een kosmische fout op de verkeerde planeet gezet. Vorig jaar is hij in première gegaan met zijn eerste avondvullende show.

Kim van den Heuvel

Een wervelende en verrassende act, die uit het niets de Nederlandse en Belgische zalen heeft veroverd. Zodra hij op het podium komt, neemt hij jou mee naar zijn absurdistische wereld waarin zelfs hij niet weet wat er gaat gebeuren. Al snel won Kim meerdere comedyprijzen en u gaat zien waarom!

Hermes Ahmadi

Hermes is gefascineerd door menselijk gedrag en besloot sociologie te studeren om er iets van te begrijpen. Al snel kwam hij erachter dat er niets van te snappen valt en wij een raar zooitje ongeregeld zijn. Daarom is hij de comedy ingegaan, want soms is de wereld logischer in de vorm van grappen. Zelfs al lijkt alles wat hij zegt dubbelzinnig, ergens in de wereld zal er vast iemand zijn die hem snapt, want Hermes zelf is ook niet normaal, met zijn ongezonde fascinatie voor uitdrukkingen, oelewappers en knoflooksaus.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen