Boost je positiviteit voor een gezond leven!

Hoe blijf je weerbaar in corona tijden? Het leven mag best wat energie kosten en af en toe wat stress kan geen kwaad, zolang je er maar voor zorgt dat je je energie ook weer oplaadt.

7 essentiële factoren

Als vitaliteitscoach ontwikkelde Tamara Spitters van Spitters Coaching de 7 essentiële factoren voor een positiever en gezond leven! Deze vormen een onderdeel van de door Tamara opgezette Bewegen-is-kracht boom. Als alle factoren in balans zijn, staat de boom stevig geworteld én mooi in bloei! Welke factoren hebben voldoende of juist meer aandacht van jou nodig?

  1. Rust
  2. Verbinding
  3. Reflectie
  4. Focus
  5. Ontspanning
  6. Spel
  7. Beweging

Jezelf in beweging zetten

Vanuit de ervaringen met de mensen met wie ik werk, kan ik oprecht spreken van resultaat op alle vlakken. Mensen worden lichamelijk en mentaal in beweging gezet. Deze inzichten passen zij zelfs met succes toe in hun zakelijke omgeving. Ik geloof oprecht in de kracht van beweging. Dat is dan ook mijn focus: door bewegen de wereld een stuk vrolijker en positiever maken!

Outdoor specialist

Spitters Coaching is dé outdoor specialist van de Kempen en omstreken. We hebben op maat gemaakte kracht-, running- en wandelprogramma’s waarbij we coaching en beweging samenbrengen. Daardoor kun je aan meerdere factoren werken en maximaal resultaat boeken! We trainen altijd outdoor in kleine groepen.

Beweeg jezelf notebook

Ben jij ook toe aan jezelf in beweging zetten? Grenzen aangeven, loslaten, keuzes maken en rust creëren? Dit Beweeg jezelf notebook gaat je ondersteunen om zaken in je leven aan te pakken. Het telt maar liefst 39 bladzijden met oefeningen om het leven te creëren dat jij wilt! Je kunt dit handzame notebook bestellen via onze webshop voor slechts €9,95.

Wil je een training of inzichtsessie ervaren?

Neem gerust contact op met Tamara
T 06-52679501
[email protected]
www.spitters-coaching-veldhoven.nl

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Spitters Coaching.

Reacties