Reserveer voor eucharistieviering met Kerstmis

Foto: Veldhoven Nieuws

De parochie Christus Koning heeft op kerstavond 24 december 5 eucharistievieringen in 4 kerken en op 1e kerstdag 2 eucharistievieringen in de Christus Koningkerk.

Vanwege de coronapandemie mogen de kerkgebouwen niet zoals gewoonlijk volledig bezet worden. Om voldoende afstand tussen de verschillende huishoudens te verzekeren, zal er gereserveerd moeten worden om aanwezig te kunnen zijn in een van de vieringen met Kerstmis.

U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen met het parochiecentrum: 040-253 2231.

U geeft door met hoeveel personen u uit uw huishouden naar welke eucharistieviering in welke kerk  wil komen, uw adres en uw telefoonnummer. In december ontvangt u een brief met daarin de u toegewezen plaatsen.

Het pastoraal team en het parochiebestuur zijn er zich van bewust dat dit tot gevolg heeft dat niet iedereen die dat wil met Kerstmis naar de kerk kan komen. Het pastoraal team en het parochiebestuur vinden deze maatregelen niet prettig. Zij danken u hartelijk voor uw begrip en medewerking.

Op 24 december zijn de vieringen als volgt:

18.00 uur Christus Koningkerk, gezinsviering

19.00 uur H. Caeciliakerk

20.00 uur H. Willibrorduskerk

21.00 uur St. Jan de Doperkerk

22.00 uur Christus Koningkerk

Op 25 december zijn er vieringen om 8.30 en 10.00 uur.

Op 26 december is er om 10.00 uur een eucharistieviering in de Christus Koningkerk.

Alle eucharistievieringen vanuit de Christus Koningkerk worden uitgezonden via livestream. De vieringen van 24 december 22.00 uur en 25 december 10.00 uur worden ook uitgezonden via de Lokale Omroep Veldhoven.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen