Gratis workshop Ontdek je talent

Foto: Daniëlle Bax

Loopbaancoach Daniëlle Bax verzorgt op maandag 19 april een workshop. Daarin demonstreert ze onder meer een model waarmee deelnemers hun talenten gaan ontdekken.

Veel mensen vinden het lastig om werk te vinden wat echt bij ze past, omdat ze niet goed weten waar ze moeten beginnen. De zoektocht begint namelijk niet bij vacatures maar bij de persoonlijke talenten.

Tijdens de online workshop ‘Ontdek je talent’ neemt loopbaancoach Daniëlle Bax deelnemers mee in de vier redenen waarom het niet lukt om talenten te vinden. Ook demonstreert ze een eenvoudig model waarmee deelnemers hun talenten gaan ontdekken.

Over Daniëlle

Daniëlle Bax heeft een eigen bedrijf in loopbaancoaching. Ze helpt mensen richting een baan die écht bij ze past door eerst in te zoomen op wie ze zijn als persoon. Daniëlle: “Met een uniek persoonsprofiel kun je een glashelder verhaal vormen van wie jij bent en waarom jij dé oplossing bent voor de werkgever. Maar belangrijker nog; door te weten waar jij goed in bent zul je werk vinden waar je energie van krijgt en waar je voldoening uit haalt!”

Aanmelden

De workshop is op maandag 19 april van 12.30 uur tot 14.30 uur en wordt online gehouden. Deelname is gratis na aanmelding via www.bibliotheekveldhoven.nl/ontdek-talent.
De workshop wordt aangeboden vanuit de Bibliotheek Veldhoven als onderdeel van diverse loopbaanactiviteiten.

Loopbaanactiviteiten

Vijf professionele loopbaanadviseurs houden sinds februari loopbaanspreekuren en workshops vanuit de Bibliotheek Veldhoven. De activiteiten zijn bedoeld voor mensen die werkzoekend zijn, meer plezier en energie uit hun huidige werk willen halen, zichzelf willen ontwikkelen of toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan. Via de spreekuren krijgen zij persoonlijk advies en de workshops bieden praktische informatie en tips. De spreekuren zijn elke eerste vrijdag en derde donderdag van de maand tussen 12.30 en 14.30 uur. Ze worden online of in de Bibliotheek Veldhoven gehouden, afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Meer informatie en aanmelden: www.bibliotheekveldhoven.nl/loopbaan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen