Workshop Drijfveren in Bibliotheek Veldhoven

Loopbaancoaches Nicole Braakman en Annemieke Scharloo
Loopbaancoaches Nicole Braakman en Annemieke Scharloo
Foto: Brigt Strijbos

Wil je meer inzicht over je drijfveren? Bezoek dan vrijdag de gratis workshop in de bibliotheek.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat 95% van ons gedrag wordt bepaald door onze onbewuste drijfveren en overtuigingen. Loopbaancoaches Annemieke Scharloo en Nicole Braakman geven een kennismakingsworkshop in de Bibliotheek Veldhoven waarin deelnemers meer inzicht krijgen over hun drijfveren.

Annemieke Scharloo en Nicole Braakman coachen en begeleiden mensen die om diverse redenen al enige tijd niet meer actief zijn op de arbeidsmarkt. Zij werken allebei voor een re-integratiebedrijf uit Den Bosch en trekken zakelijk samen op in het geven van workshops. Annemieke: “Inzicht in je eigen drijfveer biedt handvatten om een terugkerend gedragspatroon, waar je mogelijk niet altijd blij van wordt, te veranderen. Met veel plezier nemen Nicole en ik je in de workshop mee in alle ins-and-outs van de drijfveren onder je gedrag.”

Praktische informatie en aanmelden

De workshop is op vrijdag 22 oktober van 10.30 tot 13.00 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Deelname is gratis, geïnteresseerden dienen zich van tevoren aan te melden: www.bibliotheekveldhoven.nl/drijfveren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen