Workshop Zichtbaar zijn als professional in de bibliotheek

Foto: Brigit Strijbos

De Veldhovense Tosca Goes geeft op dinsdag 2 november de workshop: Zichtbaar zijn als professional. Deelname is gratis na aanmelding.

 

Zichtbaar zijn om gevonden te kunnen worden als professional. Of je nu werkzaam bent of wilt zijn in loondienst, of omdat je opdrachten binnen wilt halen. Mensen moeten weten van jouw bestaan!
Het is dus zaak om zichtbaar te zijn als professional. Hoe? Op de manier die bij jou als expert past. Tijdens de workshop ‘Zichtbaar zijn als professional’ kun je vragen stellen en neemt loopbaanprofessional Tosca Goes je mee in de stappen om zichtbaar te worden.

Over Tosca

Tosca Goes is zelfstandig Noloc erkend loopbaanprofessional. Haar bedrijf InspiraTos is gevestigd in Veldhoven. Daarnaast is ze actief als De ZichtbaarheidsCoach waarbij ze ondernemers en ondernemingen help om zichtbaar zichzelf te zijn.

Tosca: “Ik hou ervan om jou als expert op de juiste manier via LinkedIn in ‘the spotlight’ te zetten. Ik gebruik mijn jarenlange ervaring om jou te helpen bij het (her)vinden en claimen van jouw expertstatus.”

Praktische informatie en aanmelden

De workshop is op dinsdag 2 november van 10.30 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Deelname is gratis, geïnteresseerden dienen zich van tevoren aan te melden: www.bibliotheekveldhoven.nl/zichtbaar

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen