Vrijwilligers ‘t Zeepaardje in het zonnetje gezet

07 nov 2021, 15:59 Nieuws
zeepaardje vrijwilligers
Afgelopen zaterdag vierde zwemclub ’t Zeepaardje het 50-jarig bestaan. De 9 vrijwilligers en Marjo Waterschoot, deelneemster van het eerste uur, werden in het zonnetje gezet.
Marjo Waterschoot zwemt al 50 jaar bij ’t Zeepaardje. Dat vinden ze bij de zwemclub wel een beloning waard. De deelneemster van het 1e uur ontving uit handen van wethouder Mariënne van Dongen een bijzonder en toepasselijk aandenken. ’s Middags bij de lunch kreeg ze een speciaal voor haar gemaakt hangertje met een zeepaardje erop. Daar was ze erg blij mee.
Mevrouw Dickie van der Kaa reikte namens het landelijke bestuur van KansPlus aan 7 vrijwilligers een gouden erespeld uit. De 2 vrijwilligers die nog niet zo lang bij de zwemclub betrokken zijn, ontvingen een bos bloemen. Dat zijn Cor van Ekert en René Biemans.
Op de grote foto staande van links naar rechts:
Coby Nieuwenhuizen 28 jaar, Cor van Ekert 4 jaar, Theo Theil 13 jaar, Stan Reniers 50 jaar, Henk van der Donk 36 jaar, Kitty Tholen 50 jaar,
Zittend: Arnold Timmermans, 16 jaar, Gerrit van de Steeg 37 jaar, René Biemans 1,5 jaar.
Zwemclub 't Zeepaardje is er voor iedereen die niet kan of mag deelnemen aan gewoon recreatief zwemmen. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom bij de club.