Bridgen in Oerle

Foto: Veldhoven Nieuws

Het bestuur van seniorenvereniging KBO Oerle onderzoekt de interesse om een cursus bridge te gaan verzorgen. Zij doet deze oproep naar aanleiding van ontvangen signalen uit de gemeenschap.

Een bridgecursus bestaat doorgaans uit tien tot vijftien lessen van zo’n 2,5 uur. De cursussen worden gehouden onder de paraplu van de seniorenvereniging en staan open voor alle inwoners van Oerle.

Voordat verdere stappen worden ondernomen, wil de KBO de concrete interesse voor het kaartspel  peilen. De organisatie wil ook weten of er Oerlenaren zijn die al kunnen bridgen, maar graag een opfriscursus willen doen.

Belangstellenden kunnen hun interesse vóór 5 december kenbaar maken per e-mail aan [email protected] of middels een briefje op het adres Welle 32. Daarbij moeten naam en adres vermeld worden en naar welke cursus de interesse uitgaat. Bij voldoende belangstelling start er een beginnerscursus en opfriscursus aan het begin van 2022. Bij teveel belangstelling is de volgorde van aanmelding bepalend.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen