Project Veldhoven Gezond! Winkeliers: meld u aan!

Foto: ElasticComputeFarm via Pixabay

Cordaad Welzijn start in samenwerking met de gemeente Veldhoven en de GGD een nieuw project rondom gezondheid. Hiervoor zoekt de organisatie nog deelnemende winkeliers.

Tijdens het project Veldhoven Gezond vinden drie weken lang gezondheidsacties en activiteiten plaats met proeftrainingen, acties, cursussen, workshops en voorlichtingen voor alle inwoners van Veldhoven. Deze weken vinden plaats van 4 tot en met 24 april 2022 met op zondag 24 april, een Healthy Fest in het City Centrum Veldhoven.

Ondertussen hebben er al zo’n 45 deelnemende partijen ingeschreven voor het project Veldhoven Gezond! Bent u daar een van? Dan dankt Cordaad u bij deze alvast van harte!

Meld u aan

Wilt u net als ’t Kaashuis, Bruna, Jumbo, diverse sportverenigingen en leefstijlcoaches uw aanbod onder de aandacht brengen tijdens de Veldhoven Gezond weken en kunt u uw diensten/producten linken aan een van onderstaande thema’s? Wacht dan niet te lang en meld uw organisatie gratis aan voor dit project. Iedere organisatie kan wel op een manier deelnemen! Twijfelt u? Neem dan nog snel contact met Cordaad op. Ze denken graag met u mee.

Thema’s die centraal staan zijn: ontspanning, ontmoeting, voeding, bewegen en gezondheidspreventie.

Aanmelden kan tot 1 februari 2022 via deze pagina

Voor vragen of opmerkingen, kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of bel naar 040 253 3443

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen