Nieuw bestuur Ronde Tafel 166 Veldhoven

08 mrt 2022, 16:28 Nieuws
foto bestuur rt166 2022 2023 foto creteer
Jean-Paul van den Tillaar, eigenaar van de Bruna in Veldhoven en voorzitter van de Ondernemersvereniging Citycentrum, is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de Ronde Tafel 166 Veldhoven.
De serviceclub gaat zich ook het komend jaar weer volop inzetten voor de Veldhovense gemeenschap. Het bestuursjaar start in ieder geval goed met het- helaas enkele malen uitgestelde- Lentefeest op 7 mei.

Feestelijke bestuurswissel

Tijdens een feestelijke bijeenkomst heeft scheidend voorzitter Dirk Vorstenbosch de voorzittershamer officieel overgedragen aan zijn opvolger. Van den Tillaar sprak zijn grote waardering uit richting zijn voorganger, vanwege de manier waarop die tijdens zijn bestuursjaar om is gegaan met de uitdagingen van de corona crisis. In het bestuur wordt Van den Tillaar ondersteund door Rob Rooijackers (vice-voorzitter), Jesper Rijpma (secretaris), Ruud van Dijck (penningmeester) en Marcel Kennis (lid).

Mei 2022: Lentefeest

Het eerste grote evenement dat dit bestuursjaar gepland staat, is het Lentefeest, dat al meermaals moest worden verplaatst vanwege de coronacrisis. Op 7 mei zal het feest eindelijk kunnen losbarsten, een fantastisch evenement in evenementenlocatie Strand365 in Veldhoven met meer dan 700 gasten, topartiesten, heerlijk eten en een fantastische entourage.
Tijdens het Lentefeest wordt ook de sponsoropbrengst bekendgemaakt, waarmee verschillende Veldhovense goede doelen zullen worden ondersteund. Meer informatie, ook over sponsoring en kaartverkoop, is te vinden op de website van de Ronde Tafel 166 Veldhoven ( www.rondetafelveldhoven.nl ).

Ronde Tafel 166 Veldhoven

Ronde Tafel 166 Veldhoven is een serviceclub voor mannen tot 40 jaar die verbonden zijn met Veldhoven. Naast vriendschap, staan zelfontwikkeling en -ontplooiing centraal. De in totaal 19 leden zetten daarnaast hun kennis, ervaring en energie in voor verschillende goede doelen in Veldhoven.