Severinustoernooi zoekt vrijwilligers

Foto: Veldhoven Nieuws

Elk jaar spelen toptennissers van Severinus tegen die van TV De Korrel. Dit jaar vindt het Severinustoernooi plaats op zaterdag 1 oktober. Om het toernooi door te kunnen laten gaan zijn vrijwilligers nodig. Aanmelden kan tot 17 september.

Zaterdag 1 oktober is het eindelijk zover! De tennissers van TV De Korrel, krijgen na ruim 2 jaar wachten de kans revanche te nemen op de talenten van de Severinus tennisschool tijdens het traditionele Severinus toernooi. En dat wordt tijd, want Severinus gaat er al vele jaren met de beker vandoor.

Dat roept dus om verandering en daarom is de organisatie ‘op een zijspoor gezet’. Gelukkig maar op een zijspoor, want zonder de hulp en de inzet van o.a. Louise Loendersloot, Gerrie Berden, Jolanda Vruggink en vele andere vrijwilligers gaan de nieuwe kartrekkers, Kristel en Ivo Gijsbers, het niet redden.

De opzet van het toernooi blijft trouwens hetzelfde: gezellig samen tennissen, ‘Severinus vs. het ballenkanon’, genieten van een hapje en een drankje en niet te vergeten de prijsuitreiking met de fantastische beker. Ze verwachten zo’n 40 vrijwilligers nodig te hebben om het toernooi in goede banen te leiden. Jouw taak bestaat in de meeste gevallen uit het begeleiden van 1 Severinus speler of speelster. Mochten er vrijwilligers tekort zijn, dan  worden dat er 2. In de week vóór het toernooi ontvang je aanvullende informatie.

Mag ik meedoen?

Ja, alle tennissende vrijwilligers zijn van harte welkom, dus ook niet-Korrelleden. Ken jij of ben jij de vrijwilliger die ze zoeken? Laat het dan voor 17 september a.s. weten via [email protected].

Waarom zou ik meedoen?

Het Severinustoernooi, is hét toernooi waar je glimlach niet verdwijnt en waar je energie van krijgt!

De ontvangst van de gasten is vanaf 10.30 uur en de start van de wedstrijden is om 11.00 uur. Om 14. uur slaan ze de laatste bal, waarna de prijsuitreiking volgt. Om 14.30 uur zit het erop en volgt de informele evaluatie onder het genot van een bitterbal en daarna… wordt de overwinning gevierd op de platte kar door Oerle. Toch? Jij kunt nu geschiedenis schrijven door samen met TV De Korrel  Severinus te verslaan. Mailen dus naar [email protected] dat je meedoet. Ook alvast bedankt namens (de tennissers van) Severinus.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen