Skoulaman speelt zondag 2 oktober bij XHAP in ’t Tweespan

Foto: Nick Stafford via Pixabay

Liefhebbers van elektronische muziek komen zondag 2 oktober in ’t Tweespan aan hun trekken. Skoulaman brengt er zijn eigen synthesizermuziek.

Skoulaman maakt elektronische muziek. Het begon allemaal aan het einde van de zeventiger jaren geïnspireerd door de muziek van Vangelis, Tomita, Kraftwerk, Mike Oldfield en zo meer. Nu 40 jaar later maakt Skoulaman zijn eigen synthesizer muziek en probeert andere mensen te fascineren en inspireren met dit ongelofelijke instrument. Op zijn website kun je veel meer lezen over zijn studio, apparatuur en muziek.

Hoe omschrijf je de muziek van Skoulaman?

Zelf noemt hij het “old skool” elektronische muziek, sommigen zeggen Tangerine Dream andere vergelijken het met Vangelis of Robert Schröeder. Luister maar eens naar zijn Youtube kanaal of zijn bandcamp account voor een impressie.

Bezetting:

Skoulaman (Hans): Synthesizers

Rik: elektrische gitaar

Meer informatie over Skoulaman op de website: https://www.skoulaman.nl/

De XHAP concerten vinden plaats op iedere eerste zondagmiddag van de maand. Kijk op de website voor het actuele jaarprogramma.

XHAP heeft als doelstelling het bevorderen van en een podium bieden aan “semi professionele” bands en muzikanten die vooral eigen werk spelen. Graag vooraf reserveren via de website van XHAP: xhap.nl/reserveer

Datum: Zondag 2 oktober 2022 van 14.30 tot 16.30 (deuren open om 14.00 uur)

Locatie: ’t Tweespan, Mira 2, 5505 AT Veldhoven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen