Pubers achter hun schermen

Foto: Bibliotheek Veldhoven

Waarom is het voor pubers zo moeilijk om een game weg te leggen? Waarom scrollen ze steeds door naar een volgend filmpje op TikTok? Aletta Smits geeft op maandag 7 november op een boeiende manier een kijkje in het brein van een puber tijdens de lezing in de Bibliotheek Veldhoven.

Op een cabaret-achtige manier neemt Aletta Smits haar publiek mee in de belevingswereld van een puber. De lezing is interessant voor (groot)ouders/verzorgers, docenten en jeugdprofessionals. Bij deze lezing is het ook fijn als ouders hun puber(s) meenemen.

Praktische informatie

De lezing wordt georganiseerd door Cordaad Welzijn in samenwerking met de Bibliotheek Veldhoven en is op maandag 7 november van 19.30 tot 21.00 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Inloop met koffie/thee vanaf 19.00 uur. Entree is gratis, wel van tevoren aanmelden via e-mail: [email protected].

Over Aletta Smits

Aletta wilde eigenlijk cabaretier worden maar ze kan niet zingen. Dat is maar goed ook, want presentaties geven vindt ze mooi werk en ze prijst zich elke keer gelukkig als ze voor een zaal mag staan om over het puberbrein te vertellen. Ze studeerde Engels en heeft les gegeven op diverse middelbare scholen. Aletta Smits geeft naast haar lezingen les op de Hogeschool Utrecht, waar ze ook als onderzoeker werkzaam is.

Week van de Mediawijsheid

De activiteit wordt aangeboden in het kader van de Week van de Mediawijsheid. Tijdens deze week wordt aandacht gevraagd voor kritisch, leerzaam en vooral positief mediagebruik. Meer informatie en alle activiteiten in de Bibliotheek Veldhoven: www.bibliotheekveldhoven.nl/wvdm

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen