MMC informatiebijeenkomst over behandelingen bij obesitas

Foto: Bruno/Germany via Pixabay

Het obesitascentrum van Máxima MC houdt op woensdagavond 30 november (van 18.30 tot 19.30 uur) een informatiebijeenkomst op locatie Eindhoven. Tijdens deze avond staan de behandelmogelijkheden bij ernstig overgewicht centraal.

Het team van het obesitascentrum geeft tijdens deze bijeenkomst uitleg over de verschillende behandelingen bij obesitas. Wat houden de behandelmogelijkheden in en wie komen hiervoor in aanmerking? Aan bod komen de gecombineerde leefstijlinterventie, de behandeling met medicijnen (zoals Saxenda) en het behandeltraject met intensieve begeleiding en een maagverkleinende operatie (de gastric bypass of gastric sleeve).

Ook is er veel ruimte om vragen te stellen aan het team, dat bestaat uit een casemanager, chirurg, fysiotherapeut, psycholoog en diëtist.

Voor wie?

De avond is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de behandelmogelijkheden bij obesitas. Uiteraard mag u iemand meenemen. Deelname is gratis.

Wanneer?

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op woensdag 30 november van 18.30 tot 19.30 uur.

Waar?

Máxima MC, locatie Eindhoven

Routenummer 081 (begane grond)

Ds. Th. Fliednerstraat 1, 5631 BM Eindhoven

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar [email protected], met als onderwerp ‘informatiebijeenkomst’. We vragen u uw naam door te geven en met hoeveel personen u de bijeenkomst wilt bijwonen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen