Solliciteer met meer succes

Foto: Brigit Strijbos

Op 2 december is er in Bibliotheek Veldhoven een interactieve bijeenkomst vol do’s en don’ts om zo succesvol mogelijk een sollicitatiegesprek voor te bereiden. Per slot van rekening is een goede voorbereiding het halve werk. De workshop wordt gegeven door loopbaanprofessional Carin van Holstein.

Over Carin van Holstein

Carin van Holstein is eigenaar en specialist bij KliK-HR, een bedrijf in loopbaanbegeleiding en outplacement. Daarnaast is ze oprichter, adviseur en ambassadeur van Werkze!, een bedrijf voor arbeidsbemiddeling in Veldhoven.

Carin: “Als mensen-mens kies ik 100% voor de menselijke maat. Samenwerken is immers mensenwerk en daar draag ik betrokken en bevlogen mijn steentje aan bij. Niet op afstand, maar bij voorkeur dicht op de huid. Ik wil weten wat er leeft op de werkvloer. En ik wil persoonlijke ambities en drijfveren doorgronden.”

Praktische informatie en aanmelden

De workshop is op vrijdag 2 december van 10.30 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Deelname is gratis, vooraf aanmelden via: www.bibliotheekveldhoven.nl/solliciteren of tel: 040-2532901 of in de bieb.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen