Oerse Kerst fancy fair in blokhut

16 dec 2022, 10:25 Nieuws
bosbender blokhut
Op zondag 18 december vindt voor het eerst de Oerse Kerst Fancy Fair plaats. Dit sfeervolle festijn vindt plaats in blokhut d’n Bosbender van 14.00 tot 18.00 uur.

Vette prijzen

In de blokhut aan de Nieuwe Kerkstraat 60 kunnen de kinderen mooie kerstfiguren knutselen en zijn er tal van gezellige kraampjes. Zo komt onder meer Sanne van studio Kluts, zij maakt de gaafste gebruiksvoorwerpen van leer. Ook d’n Oerse Have van Carla is aanwezig met de mooie spullen die op de zorgboerderij zijn gemaakt. Cor Spruit maakt het vrolijkste kinderspeelgoed van hout en ook de kunstuitleen Veldhoven brengt hun mooie werk mee. Carolien Adriaans presenteert haar werk op een hele bijzondere manier en looft daarnaast ook nog eens 2 vette prijzen uit. Zorgorganisatie Severinus heeft een kraam vol met eigen gemaakte spullen zoals hun mooie kalenders.

Innerlijke mens

Dit is nog maar een kleine greep uit alle kraampjes. Natuurlijk wordt er ook gedacht aan de innerlijke mens. Kortom een heerlijke en gezellige middag die je helemaal in kerstsfeer brengt. De toegang is gratis, kom dus allemaal op 18 december naar d'n Bosbender toe.