Veldhovense Elles gaat fietsen voor Stichting het Vergeten Kind

Fitcoach Elles gaat fietsen voor Het Vergeten Kind
Fitcoach Elles gaat fietsen voor Het Vergeten Kind
Foto: Elles Gruijters

Elles Gruijters (Fitcoach Elles) neemt in september in Polen deel aan de Tour d’Extravaganza. Zij gaat er 4 dagen fietsen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Het Vergeten Kind. Geef jij haar een steuntje in de rug?

‘Een veilig en liefdevol thuis voor ieder kind in Nederland. Helaas is dat voor duizenden kinderen niet het geval. Het Vergeten Kind strijdt voor kinderen die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Soms is de situatie zo ernstig dat ze niet meer bij hun ouders wonen. Ons doel is dat al deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij.’

Deze tekst kun je vinden op de website van Stichting het Vergeten Kind. Een tekst die mij raakt, als moeder, als voormalig leerkracht in het basisonderwijs en als mens. Elk kind verdient een veilig thuis, om gezien en gehoord te worden en om zich in een veilige stabiele plek te ontwikkelen.

In september van dit jaar, ga ik me 4 dagen inzetten voor dit doel. Ik ga op de wielrenfiets ongeveer 500 km fietsen tijdens de Tour d’Extravaganza. Voor mij is dit de 3e keer dat ik me inzet, na Kerkrade en Hengelo gaan we dit jaar naar Krakau in Polen. Ik ben onwijs trots op ons team en op de prestaties in de afgelopen jaren. Eerlijk gezegd vind ik het ook behoorlijk spannend, geen idee hoe het is om te fietsen in Polen, hoe heuvelachtig het is, hoe de wegen daar zijn, maar een beetje spanning gaan we niet uit de weg.

Trainingen

De trainingen zijn alweer in volle gang, veelal nog op de tacx-trainer binnen, maar nu het zonnetje gaat schijnen, zal ik ook weer vaker buiten te vinden zijn. De trainingen zal ik zelf moeten doen, maar voor het ophalen van een mooie bedrag heb ik toch wat hulp nodig. De stichting is bezig met het bouwen van een 2e Heppie Hotel op de Veluwe, zodat er een extra plek is in Nederland waar de kinderen kunnen genieten van een onbezorgde vakantie. Het geld dat ik, samen met ons team ga ophalen, zal grotendeels gaan naar de realisatie van dit hotel.

Wil jij een steentje bijdrage als individu of als bedrijf? Daarvoor zou ik enorm dankbaar zijn. Doneren kan via onderstaande qr-code of deze website: https://actie.hetvergetenkind.nl/fundraisers/elles-gruijters-3 

Ik hoop dat ik, mede dankzij jullie, ook dit jaar weer met een heel mooi bedrag mag bijdragen aan dit fantastische doel, zodat we gaan voor de droom dat alle kinderen in Nederland zich gezien en gehoord voelen, op een stabiele plek kunnen wonen en zich positief kunnen ontwikkelen, zodat zij hun plek vinden in de maatschappij.

Elke donateur ontvangt uiteraard een persoonlijk bedankje.

Help jij mee? Alle kleine beetjes helpen.

Liefs Elles Gruijters

Fitcoach_Elles

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen