Sub Umbra geeft concert in muziekschool Art4U

Foto: Sub Umbra

Zaterdag 4 maart is het weer zover, het vriendenconcert van harmonie Sub Umbra.

Minstens één keer per jaar organiseert Sub Umbra namelijk een Vriendenconcert. Dat lijkt een beetje een besloten dingetje, maar dat is het zeker niet. Voor dit concert worden inderdaad speciaal de leden van de Stichting Vrienden van Sub Umbra uitgenodigd, maar verder is het juist bedoeld als laagdrempelig concert voor iedereen die de harmoniemuziek een warm hart toedraagt. En natuurlijk! Lid worden van de Vrienden van Sub Umbra kan daarna ook. Tijdens het concert treden op het Beginnersorkest van Evelien Janssen – Clement, het Middenorkest van Thom Roosen en het groot Harmonieorkest o.l.v. Arjan Gaastbeek.

Het belooft een bewogen avond te worden. Stilzitten wordt erg lastig met muziek uit The Wizard of Oz, het bijzondere stuk Balkan Dances waarin zelfs gezongen gaat worden én niet te vergeten Armenian Dances (part I) van Alfred Reed. Dit is volgens kenners misschien wel het mooiste stuk dat ooit is geschreven voor Harmonieorkest.

Het concert vindt plaats in de Rabozaal van Art4U (Bossebaan 60 Veldhoven), begint om 19.30 uur en de entree bedraagt € 7,50.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur en via de website: www.subumbra.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen